tiistai 3. joulukuuta 2013

Miks nää otsikot on aina niin vaikeita keksiä??
Onpahan ollut taas hulinaa päivät ja viikot..


Päälimmäisenä nyt mielessä pojan syntymäpäivät jota täytynee alkaa järkkään kohta puoliin. Oon sentään saanut tarjottavat mietittyä ja viskattua matot pesulaan.
Kyllä mä ne matot kesällä pesin, ihan oikeesti. Mulla vaan sattuu oleen kotonani tuollain erittäin ihana rakas kultamussukkahöpöliini (yhtään ei oo sarkasmia tuossa mukana..)  e n g l a n n i n b u l l d o g g i   a.k.a   ruttunaama   alias  Lemmy. Ja se kun saa hyvän vaihteen päälle niin saattaa se oksentaa sappinesteensä kolmelle eri matolle kymmenen sekunnin sisään. On sanomattakin selvää että pesulasta kun matot tulee niin asettelen ne lattialle maks tuntia ennen kun vieraita alkaa saapua :D

Väsäilin taasen kookoskeksejä (joiden ohjehan löytyypi täältä  http://annaswayofliving.blogspot.fi/2013/11/terveelliset-keksit.html ) ja tällä kertaa tein niistä hurjan isoja piparimuotilla. Tuossa koossa on jo vähän mussutettavaa. On kyllä niin mahtava ohje, että jos et ole jo kokeillut niin kokeile ihmeessä. Jos on banaanit mustuneet hedelmäkoriin ja meinaat viskata ne roskiin niin lopeta samantien ja kaiva  t ä m ä  ohje esiin silloin! :)


Olin viikonloppuna ihanien tytteleiden kanssa mammojen pikkujouluissa. Oli kerrassaan mukavaa. On ne ihania ihmisiä :) Olispa useimmin yhtä ihania pikkujouluja! :)

Tänään kävin tytön kanssa jumpalla tampereen keskustassa. Oli ihanaa kun nykyään on jumppa sellaista että vien tytön ja olen sitten "omalla ajalla" 45 minuuttia. Tänään lähdin kävelylle nautiskelemaan nostalgiasta, kävelin entisen opinahjoni ympäristössä. Nautinnon ehkä inasen pilasi se, että väänsin osan ajasta puhelimessa Taysin yhden edustajan kanssa tytön hoitosuunnitelmasta. Huoh. Tää on tätä.

Palataan taas :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti