Muutokset minussa


                                                 


Lisäilen tänne sivulle "ennen" ja "jälkeen"- kuvia sekä painonpudotustuloksia viikon tai kahden välein. Alkuun todennäköisesti viikon välein.

1.4.

Noniin aamulla nappasin mitat ja painon piiiiitkästä aikaa :) 
Painoa on pudonnut nyt yhteensä 30.5kg
Vyötäröstä on lähtenyt tasan 25cm
Reidestä on lähtenyt saman verran kuin viimeksi eli 15 cm


Enminäjaksalaskeamoneskoviikko.com (4.2.)

Tällä hetkellä pudotus 25.6 kiloa :)

Kahdeskymmeneskolmas viikko ohi! (21.1.)

Kyllä mä kävin vaakalla viime viikollakin kun oli kahden viikon etappi. Olin vaan niin väsynyt etten jaksanut tulla kirjaamaan tuloksia. Nyt sitten kävin uudestaan eli nyt kolme viikkoa kulunut edellisestä kirjoituksesta ja se tulos.. se on -24.2kg.


 18.1.2014
                                                4.1.2014

Kahdeskymmenes viikko ohi! (31.12.)

Hei taas puntarilla piti käydä! Kiitos Kaija kun muistutit (tietämättäsi) aamulla :D Olisin unohtanut koko homman :D Kuvan otan vaikka myöhemmin mutta se tulos: nyt tippunut 
-23 kg tasan :)  Yhdeksästoista viikko ohi! (17.12) 

En tiedä mahtaako ketään enää kiinnostakaan kun ei enää K U K A A N kysele tuloksia tai vointia tai muuta :D Mutta aivan sama: mua itteeni kiinnostaa ja silläpä mä tänään taas kahden viikon jälkeen kipusin vaakalle. Ja tulos on nyt:
Seitsemästoista viikko ohi! (3.12)

Menihän se. Kuva on otettu lauantaina pikkujouluissa, ei helpota juhlien määrä siis vieläkään. En muista yhtäkään vuotta että olisi näin kovasti kaikenmaailman häppeningiä.. 
Josko seuraavat juhlat olisi vähän rauhallisemmat: poikani syntymäpäivät :)
Viidestoista viikko ohi! (19.11)

NO EI MENNY RIKKI EI ! ! Kyllä oon nyt niin älyttömän pettynyt kun ei vieläkään menny rikki -20kg. 

No en ole oikeesti, elämä ollut yhtä juhlaa tässä joten oon äärimmäisen tyytyväinen että näinkin nesteitä keränneenä möhkönä se paino vaan vähenee. Nyt en jaksanut taas ottaa kuvaa, ensi kerralla napsin: lupaan! 
Kokonaispudotus tänään -19.6kg.
 

Kolmastoista viikko ohi! (5.11.)

Tuloksia tulee edelleen, ihanaa! 

Taitaa kertoa aika hyvin elämäntapamuutoksestani että olen oikeastaan unohtanut että laihdutan! Vihdoinkin tuntuu siltä että olen ihan oikeasti tajunnut mikä tässä on ideana. Ei itsensä kituuttaminen vaan eläminen. Eläminen niin, että voi välillä syödä pikkuisen herkkujakin kunhan muistaa pitää järjen mukana muuten elämässä. 

Nytkin on ollut elo ainakin viikonloppuisin yhtä juhlaa ja voi että olen aina maanantaisin ylpeä itsestäni. Nimittäin vaikka on tullut syötyä ja vähän juotuakin niin on se oikeasti hyvin vähän. Jos on kakkua tarjolla, otan pienen siivun ja se oikeasti riittää. Pystyisin fyysisesti syömään varmasti vaikka kuinka ison palan mutta kun ei tarvi niin ei tarvi. Pienempi määrä hyvää riittää.

Alkoholin suhteen sama juttu. Ennen kun sain lasin käteen oli joku pakonomainen tarve tyhjätä se heti, ihan huomaamattaan. Ja voi kamala sitä pelkoa jos lasissa oleva neste lämpiää, eihän sitä herranen aika sitten enää voisi juoda! Noh, nykyään se on aivan sama jos se lämpenee. Jos en itse sitä pysty juomaan niin lykkään sen joko miehelleni tai johonkin muualle mutta ei ole pakko juoda jos ei tee mieli. Kahdella kuohuviinilasillisella nykyään pidän hauskaa monta tuntia, uskomatonta! 

Hyvin olen vaakankin unohtanut, tämä kahden viikon välein punnitseminen sopii minulle hyvin :)

Niin ne tulokset. Tasan -18kg tänään. 


                           Ystävien häissä Pyhäinpäivänä


Yhdestoista viikko ohi!

En taas saanut itsestäni irti kuvan ottamista varten, mutta vaakalla sentään kävin! :) Nyt on kiloja pudonnut yhteensä -16.2!
Tuntuu aika hyvältä, vaikkakin on aina vaan semmoinen olo edelleen kun vaakalle astuu ettei mitään muutosta ole tullut. Nytkin oli sellainen että "kun nyt olisi edes samassa pysynyt..". Ihan käsittämätöntä ettei ihmismieli pysy mukana tässä muutoksessa!
Jatketaan, taas parin viikon päästä kuulumisia tänne sivulle :)


Yhdeksäs viikko ohi!

Paino.. No se vähän pompsahti alaspäin.. 
Nyt on semmoinen tilanne etten edes itse tiedä koska olen painanut tämän verran. En kolmeen vuoteen. Painoin enemmän silloin kun aloin odottaa poikaani (joka täyttää joulukuussa kolme) ja sitä ennen en mihinkään painojani ylös laittanut tms.. no sen muistan sentään että koska painoin sen verran mikä tavoitteeni on. Siitä nyt ei kannata enempää nyt puhua, siihen kun on vielä monta (kymmentä) kiloa :( Hetki ja gramma kerrallaan nyt :) Kahdeksas viikko ohi!

Tosiaan se aika juoksee lujaa ja päivittelyt jääneet :( Mutta kyllä se paino silti laskee :) Todella todella todella hitaasti mutta kuitenkin se laskee! :) Painonpudotus tällä hetkellä - 13.9 kg. Olen kohta pudottanut saman verran mitä poikani painaa..
Nyt olen viimein saanut tehtyä selväksi sen että vaakalla ei käydä kuin maksimissaan kerta viikkoon. Ja ehkä kohdallani olisi paras kerta kahteen viikkoon niin en heti ole epätoivoiseksi ryhtymässä vaikka olisi vain sata grammaa lähtenyt viikossa :)
Olen nyt mittojakin ottanut ja kuten tuonne tämän päivän tekstiinkin kirjoitin on senttejä lähtenyt mahan kohdalta yhdeksän :)
Vaatteet ja oma olo se parhaiten kertoo sen mikä on tulos painonpudotuksessa. Nyt on hyvä olo.

Kuudes viikko ohi! 


Tulee sellainen olo, että uskookohan mua kohta kukaan kun näitä tuloksia tänne laitan.. en nimittäin itsekään usko näitä tuloksia ja se olen sentään minä joka tätä läskiä kannan/luovutan pois!

No mutta niinhän siinä taas kävi että paino meni alaspäin. Se on sinänsä uskomatonta, koska tämä viikko on ollut vaikein kaikista. Ihan oikeasti. Vaikeampi kuin yksikään viikko silloin kun oli tuo vähäkalorinen dieettikään.

Mun psyyke on pistänyt ihan kunnolla hanttiin. "Sä olet läski" "Sä olet lihonut" "Miten sä syöt oikein noin paljon??" "Hah hah haa, et sä tähän pysty!!" 
Tuollaisia päässäni on pyörinyt.

Ja kamalinta on se, että vanhat tavat alkaa nostaan päätään. Olen nyt joutunut taas laittamaan herätyskellon soimaan että muistan syödä. Muuten olisin taas monta monta tuntia päivässä syömättä.

Vierailijoiden aikana oli vaikea syödä, siinä on ehkä myös se ettei halua syödä muiden nähden. Sama mikä on ollut aina kun on ollut lihava, hävettää syödä niin että muut näkee.
Katsotaan pääsiskö siitä eroon tulevaisuudessa, ettei aina ahdistaisi niin paljon syödä muiden aikana...

                                     Kuudes viikko ohitse.Viides viikko ohi! 

Nyt kävi niin, että paino humpsahti oikein kunnolla alaspäin. Olo on aivan mahtava :) Painonpudotus -11,9kg. 
Hulluinta tässä on se, että tämä on oikeasti erittäin pieni osa siitä kokonaismäärästä minkä aion pudottaa ja pitää poissa, mutta silti nyt jo olo on NIIN mahtava. Kevyt, energinen. Mielialakin on lähes koko ajan loistava.

                           

Neljäs viikko ohi!

Joo tiedän. Kaikki haluaa aina kuvia blogiin katseltavaksi, mutta nyt joudun tuottamaan pettymyksen. Syykin on olemassa, en ole yksinkertaisesti kuvaillut kun ei ole huvittanut. Olen nimittäin kipeänä (juu edelleen) mutta onpahan positiivista sitten kun laitan kuvan seuraavan kerran niin muutos on isompi.. toivottavasti :) Tämän neljän viikon hurjan dieetin jälkeen on painonpudotustulokseni -9,4 kg!! 
Nyt alkaakin normaali elämä, ja toivottavasti jatkossa olisi pudotus sellaista 300-500 g viikossa :)


Kolmas viikko ohi!

Aika juoksee hirmuista tahtia, vaikkakin tuntuu välillä niin kovin pitkiltä päivät. Näin se on vaan nyt virallisesti ylitetty puoliväli tällä "rääkki"dieetillä! Enää viikko ja sen jälkeen katsotaan onko naikkonen oppinut mitään vai karkaako koko homma ihan plörinäksi ;)
Nyt en löytänyt tähän hätään mitään Ennen -kuvia mutta nappasin kyllä virallisen Tiistai -kuvan kuitenkin. Eli tämän viikon tulos on:


Aina se epäilyttää ja pelottaa astua sille kamalalle masiinalle, mutta kyllä sitä vaan lähti tälläkin viikolla. 1,5kg viikkopudotus :)
Toinen viikko ohi!

Niinhän siinä kävi, kaikista suurista epäilyistäni huolimatta, että tälläkin viikolla kevenin. Tulos on nyt yhteensä 6,7kg eli kilo lähti tällä viikolla.
Nyt en kyllä voi oloa hehkuttaa, kun on tämä lenssu päällä. Muutoin toki olo on hyvä, kevyt ja jos en olisi kipeä myös energinen.
Laitan vielä kuvaa myöhemmin päivällä jos saan napattua itsestäni yhtään edustavaa otosta. 

        Tältä, hyvät ihmiset, näyttää lähes seitsemän kilon muutos allekirjoittaneessa... huh.... huh....
        Ylemmät kuvat otettu tänään 20.8 klo 14.30 ja alemmat kuvat on kumpikin otettu heinäkuussa 2013.


Ensimmäinen viikko ohi! 

Olo on aivan mahtava. Energinen ja kevyt. Jos en itse tietäisi paljonko painan voisin hyvinkin kuvitella olevani paljon kevyempi mitä vaaka näyttää :) Tällä ensimmäisellä viikolla minulta hulahti pois 5,7kg. Saattoi vissiin ehkä mahdollisesti olla jonkin verran mujitsussa turvotusta.. ehkä ;) Ei ihme että olo on kevyt!


                                        13.8.2013


Olin tällä samaisella dieetillä aiemmin tänä vuonna jo kertaalleen ja sain silloin tiputettua kymmenisen kiloa. Alla kuva joka otettu niihin aikoihin eli helmikuussa 2013.7 kommenttia:

 1. Kyllä huomaa noiden kilojen lähdön! Hyvä tyttö!!

  VastaaPoista
 2. Näyttää hyvälle, ja tuntuu varmasti hyvälle. Tsemppiä. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on myös tosi vaikeita viikkoja. Sekä +-0 viikkoja että niitä ahdistavia + viikkoja. Mieliteot on hirveitä mutta kaikkein pahinta on se että omissa ajatuksissa ei pääse eteenpäin. "En mä kuitenkaan onnistu! Mitä väliä sillä nyt sitten on jos syön, eilinenkin meni pilalle."
  Jos en onnistu täydellisesti, omasta mielestäni epäonnistun.

  Pitäisi löytää se kultainen keskitie jossa repsahdukset ja tietoiset herkuttelut on normaaleja ja niiden jälkeen voi jatkaa kuten aiemminkin. Aterian väliin jättäminen on ihan pahinta mitä minä voin tehdä! Sen jälkeen lähtee korttitalo kaatumaan ja vauhdilla. Siksi tilasinkin nyt isomman läjän proteiinipatukoita joilla voin tarpeen mukaan korvata aterian. Ainoa vaikeus onkin sitten olla ahmimatta niitä herkkuhimoissa :D

  Hienoa miten hyvin olet päässyt eteenpäin ja tosi pienessä ajassa! Homma vaikeutuu kyllä, mutta toivon että nämä tulokset antaa sulle hyvän motivaation jatkaa -sä kyllä pystyt tähän! Olis kiva turista kasvotustenkin joku päivä :)

  Henni

  VastaaPoista
 4. Voi kun minäkin pystyisin samaan. Usko vähän kovilla..

  VastaaPoista