tiistai 13. elokuuta 2013

Tiistain tohotusta

Tänään olikin täysin erilainen päivä mitä normaalisti, tosin eipä meillä kovinkaan usein kahta samanlaista päivää ole ;)
Lähdettiin aamupäivällä kohti sairaalaa, jossa tyttärellämme oli rutiininomainen magneettikuvaus.Tytölle onnistuttiin kerrasta laittaa tippa, en muista koska viimeksi näin hyvin on onnistunut! Jippii! :) Tässä vielä odotellaan operaation alkamista, tylsää oli.
Operaation jälkeen maistui ruoka, maito ja leikki erittäin hyvin :)

Itsellä oli taas koitosta, kun piti "reissun" päällä yrittää syödä oikein ja tasaisesti. Failed it. No kyllä siellä tuli sentään yksi protskupatukka ja n.1,5 litraa vettä sekä 2,5dl kahvia nautittua. Kotona sitten heti äkkiseltään taas ateria ja kohta voikin mennä mussuttamaan kirsikkatomaatteja (ihan tajuton himo niihin tällä hetkellä :D). Illalla sitten vielä ehkä suklaapirtelö tai muu vastaava.

Mukavaa tiistain jatkoa kaikille!2 kommenttia:

  1. Tuttu tunne, sairaalassa on todella vaikeaa syödä terveellisesti. Ellei mahdotontakin. Nopeasti ja helposti pitäisi syödä niukalla ajalla. Paljon tulee syötyä valmisruokia tai mussutettua jotain hyvää herkkua.

    VastaaPoista
  2. Se on totta! Ruokalassa saa kyllä terveellistä ruokaa mutta meilläkin taysissa toivotaan että omaiset menee vasta yhden jälkeen joten sitä ennen pitäisi taikoa terveellistä aamu- tai välipalaa ja se on kyllä vaikeaa. Ja jotenkin en ole ikinä osannut lähteä tytön luota syömään rauhassa joten kyllä se vaan vaikeaa on :/

    VastaaPoista