lauantai 24. elokuuta 2013

Perjantai ja lauantai päivitystä :)

Eilen perjantaina kävelin tytön kanssa hakemaan isoveljeä perhepäivähoidosta. Oli mukava ilma ja sain höpötellä matkan ajan ystävän kanssa puhelimessa kun tyttö veteli sikeitä rattaissa :)
Oli aivan mahtava kun ensimmäistä kertaa tähän mennessä poika juoksi iloisena luokseni kun hain hänet. ( Eikä kuten yleensä tähän mennessä eli syöksynyt maahan mahalleen ja alkanut huutaa :-D )Annansilmät ja verenpisarat jaksaa vielä kukkia :)

Eilisessä oli mahtavuutta kun tytön kummitäti tuli seuraksi kun mies oli puoleen yöhön töissä. Ystävä lähti vasta kun mies oli kotiutunut, aivan huippu ihana ihminen :) Olis voinut kyllä helposti höpötellä vieläkin pitempään! :)


Tänään on ollut touhukas päivä. Mies lähti töihin ja me jäätiin keskenämme kotiin. Aika meni nopeasti ja touhusin muksujen kanssa ja siinä sivussa kävin läpi/pyykkäsin vauvanvaatteita :)
Kun mies palasi kotiin lähdettiin kaupoille. Innostuin vähän kaupassa ja nyt on ruokatarvikkeita varmaankin moneksi viikoksi!
Kotiin tultuamme hätistin muut pois keittiöstä ja aloitin touhuilun. Ensin valmistui makeaa:


Suklaapiirakka. Suklaapohjalla valkoista ja tummaa suklaata :)Sitten alkoi valmistumaan suolaista puolta:

Kaalikääryleitä ja kaalilaatikkoa :)

Huomenna on tulossa mummu (äitini) vahtimaan lapsia päiväksi ja hän r a k a s t a a kaaliruokia. Yritin parhaani ja toivottavasti hänelle maistuu. Äitini on maailman paras tekemään kaaliruokia ja paineet on lievästi sanottuna valtavat hänelle tehdä kaaliruokia. Ja nyt vielä kun ei itse saa maistella tekemiään ruokia niin jep.. iisi homma :D
Käymme itse kyläilemässä ystävän luona ja heille viedään osa näistä tekeleistä.

Palaamme taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti