perjantai 30. elokuuta 2013

Huh mikä viikko!

Tämä viikko on ollut aivan järjettömän raskas!

Tällä viikolla oli tyttärellä kaksipäivänen neurologisenosaston jakso. Paljon tuli taas asiaa ja hirmuista häslinkiä kumpikin päivä.
Kaikista raskainta neuropäivissä on se, että koko sen ajan mitä se kestää joutuu miettimään koko ajan onko kaikki asiat tullut hoidettua. Ei auta vaikka olisi muistikirjat tai kalenterissa sivut täynnä asioita mitkä pitää muistaa, silti sitä huomaa koko ajan käyvänsä niitä läpi että tuliko tämä ja tämä asia hoidettua ja kysyttyä ja laitettua alulle jne.
Todellakin huomaa varsinkin näiden neuropäivien aikana että minun oma suloinen tyttäreni on erityislapsi. Erityislapsen kanssa ei riitä että käyt normaalit kunnalliset neuvolat tai verikokeisssa vaikkapa joskus ja jouluna.
Meille on tullut sellaiset asiat aivan täysin normaaleiksi asioiksi joita muut kauhistelee että voi hyvänen aika kylläpä teitä nyt koetellaan :) 
Lisäksi tälle viikolle mahtunut tietysti normaali jumppa tytölle.. ja ne muut normaalit asiat.

Itsellä tuntuu että tämä flunssa ei meinaa millään päästää irti. Nyt eilen, torstaina, tuli täyteen kolme viikkoa. Välillä meni jo paremmin mutta nyt taas yskityttää ja on tukkoista.
Kyllä tämän vielä sietää, ei ihan mahdoton olo sentään ole. Ja luulen että kohta helpottaa kyllä, olo kohenemassa kuitenkin.

Tänään kävin kuulemassa verikokeideni tuloksia. Minulta otettiin jokin aika sitten laajat verikokeet ja jännityksellä kuuntelin niitä sitten tänään. Oli ilo kuulla että kaikki on kunnossa, veriarvot loistavia. Tietysti tällä hetkellä minulla on aliravitsemus kuulemma :-D Mutta siihen on looginen selitys ja asia korjaantuu ensi viikolla sitten kun alkaa normaalin rytmin opettelu.

Huomenna on tiedossa kotipäivä! Ihanaa! Ei mitään menoja, ei mitään pakollisia suoritettavia asioita. Saa tehdä mikä nyt hyvältä tuntuu milläkin hetkellä.

Sunnuntaina on ihanan kummityttöni ja hänen ihanan veljensä yhteissyntymäpäiväjuhlat. Odotan jo innolla, hirmuinen ikävä heitä ja heidän vanhempiaan! :) Tänään kävimme ostoksilla ja löysin niin ihanat lahjat heille ettei ole tosikaan. Toivotaan että lahjojen saajat ovat yhtä innoissaan kun tämä tätsy :-D

Tänään on myös hiukan suunniteltu tulevaisuutta ystäväni kanssa. Puhuttiin nimittäin ristiäisistä ja niiden ajankohdasta. Ilokseni sain kuulla että tekeleeni taitavat kelvata kahvipöytään, pääsen jotain leipomaan sinne :)

Äitini kanssa höpötettiin puhelimessa pariinkin otteeseen, näin tänään nimittäin sattumalta kaikki sairaskertomukseni, eli kaikki paperit mitä minusta nyt vaan löytyy sairaalassa. Oli hauska lukea oman syntymänsä kertomusta jne. Äitikin innostui muistelemaan menneitä oikein urakalla kun hänelle soitin ja kerroin mitä lueskelin :)
Yritin sanoa että jokainen voi tilata kyllä kertomuksensa koska vaan, että jos hän haluaa niin tilatkoon ihmeessä lueskeltavaa. Ei oikein innostunut koska ei kuulemma hänestä mitään maata mullistavaa siellä ole.. pöh :-D
Suosittelen kaikille: kannattaa tilata, siinä saa kunnon aikamatkan menneeseen kun niitä käy läpi.
Toki, eihän ne kovin iloista luettavaa aina ole. Niinkuin ei omassakaan tapauksessa.. mutta silti ihan lukemisen arvoista.

Mukavaa viikon jatkoa, vielä muutama päivä jäljellä!
Palaan taas kun on jotain höpöteltävää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti