tiistai 19. marraskuuta 2013

Juhlaa ja rauhoittumista

Nyt alkaa pikkuhiljaa tältä vuodelta vähenemään juhlinta, vielä on jäljellä kylläkin mm. oman pojan syntymäpäiväjuhlat.

Viime viikonloppuna olin katsomassa Seinäjoella Scorpionsin esiintymisen.. yhteenvetona voisi sanoa että noh.. tulipahan koettua. Kyllähän mä petyin, pakko se on myöntää. Jossain vaiheessa tuli paljonkin heitä kuunneltua ja nyt tuntui että tuo keikka oli heiltä vaan sitä että huudatetaan yleisöä "woo o.. jee e.." ja se paikka missä se oli (Seinäjoki areenakohan sen nimi nyt oli) niin tuntui että oltiin jumppasalissa.. ja yleisömäärä! Voi apua.. tuntui että siellä oli tyyliin 30 ihmistä. Olihan siellä väkeä mutta olen itse tottunut keikoilla vähän eri määrään..
Mutta tulipahan koettua ja tulipahan ostettua paita ja tulipahan vietettyä aikaa ystävien kanssa. Jatkotkin tuli juhlittua ja nyt täytyy kyllä sanoa että nyt mä haluan rauhoittaa menon sen verran että juhlinta saa kyllä tältä vuodelta jäädä. Jotenkin ei vaan nyt oikein nappaa kun on koko ajan ollut jotain. Tuntuu että koko kroppa on yhtä hyllyvää nestevarastoa :P :D

Keikan jälkeen yövyttiin miehen siskon ja hänen puolisonsa luona, kämppä oli tyhjänä joten saatiin relata ihan rauhassa. Oli mahtavaa käydä aamulla saunassa kun herättiin ja muutenkin sai keräillä itseään ihan rauhassa. Sen jälkeen kun oli herätty kunnolla menin treffaan yhtä ihanaa mammakaveriakin :)
Lauantai -iltana mentiin mummulaan/anoppilaan, missä meidän pennut olivat olleet hellässä hoidossa perjantaista lähtien. Sunnuntaina ajeltiin mönkijällä miehen ja pojan kanssa ja käytiin moikkaamassa miehen pitkäaikaista kaveria jonka mökki on anoppilan vieressä :) Ihana perhepäivällinenkin nautittiin ja sitten palattiin kotikoloon illansuussa.

Niin on jäänyt kertomatta kokonaan ristiäisistä mitkä oli isänpäivää edeltävänä päivänä. Mieheni ja minä olimme yhdet kummeista (kaikenkaikkiaan kummeja oli hurja määrä: 6 joista yksi vielä ei täytä ikää mutta kuitenkin). Oli aika veikeetä olla vieraiden ihmisten joukossa koko perhe ja mukana siis tietenkin meidän villit mukelot, ja me siellä alttarilla.. ei paljon perässä pystynyt juoksemaan kun poika pisti menemään. Kyllähän se meni ja saipahan ihmiset ainakin nauraa välillä pojan touhuille :D
Tein ristiäisiin parit kakut, olipa mukavaa pitkästä aikaa päästä tekemään johonkin tarjottavia. Olis mukavaa jos olisi useamminkin juhlia johon tehdä tarjottavia :)

Kuvia olkaa hyvä:


                                                     Suolaiset kaakut mun käsialaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti