keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ensimmäinen tavoite lähestyy

Jokaisella, joka pudottaa painoa on tavoitteita. On tietenkin se tavoite mihin haluaa päästä, mutta on myös fiksua luoda välitavoitteita. Itselläni ei ole mitään paperille kirjoitettua välitavoitetta. Muistan kun kävin Painonvartijoissa joskus, niin siellä oli ihan kotitehtävä että piti kirjoittaa välitavoitteita ylös. Kirjoitin silloin mm. "Haluaisin mahtua siskoni ruskeisiin housuihin". Oli aika mahtavaa kun se päivä oikeasti koitti kun mahduin niihin.

Nyt huomasin joku aika sitten että mahduin heittämällä hääpukuuni ja että se oli itseasiassa iso. Se olisi voinut olla yksi tavoite.

Nyt asetin itselleni ensimmäisen tavoitteen, se on ehkä vähän hassu kun se menee kohta jo rikki. Asetin siis että olen onnellinen kun -20kg komeilee tuloksena.  Toivottavasti ensi viikon tiistaina kun on punnituspäivä tämä tavoite olisi jo rikottu.

Seuraava tavoite voisi olla -25kg. Ei viitsi liian isoja tavoitteita tehdä jottei innostus laannu.
Lopullinen tavoitehan minulla on - 50kg. Jotenkin alkanut tuntua että mahtaakohan siihen päästä.. joka tapauksessa, jokaisesta kilosta ja sadastakin grammasta olen todella onnellinen!

   
Isänpäivää juhlistettiin kuplivalla, voisi keksiä jotain miten juhlistaa tavoitteiden täyttymistä :)

1 kommentti:

  1. Hyvä Anna, pienellä tavoittella suuriin tavoitteisiin :) Itselläni on ollut painonpudotus projekti jonka oon saanut päätökseen..tai ainakin väliaikaisesti oon tyytyväinen nyt. -24kg ja kaikkien lasten raskauskilot taltutettu, voin kertoa että on aika hyvä ja kevyt fiilis! :) Tsemppiä Anna ja usko itseesi niin lopussa kiitos seisoo :)!!

    VastaaPoista