perjantai 1. marraskuuta 2013

Marraskuu

Mihin tämä aika kuluu?! Tuntuu että jatkuvasti on taasen viikonloppu edessä, mutta sehän on vaan hyvä juttu se :D

Tohinaa on ollut paljon. Normaalit arjen touhut vie oman osansa, eli kotiaskareet ja tytön jumpat.
Näiden ihanien arkisten asioiden lisäksi on mahtunut elämään juhlaa toisensa perään.

Viime viikonloppuna esimerkiksi oltiin ystäviemme kera laivaristeilyllä. Elämäni toinen risteily, ja ensimmäinen oli niin kurja ja kamala kokemus että mielellään sanoisin että viime viikonlopun reissu oli elämäni ensimmäinen laivalla. Oli mahtavaa!
Ensinnäkin olimme menossa juhlimaan ystäviemme syntymäpäiviä. "Järkytys" oli suuri kun bussilla odottaessamme ystäviemme tuloa että päästäisiin lähteen satamaan, tulikin bussin viereen valkoinen pitkä limusiini ja limusiinista vasta vihitty pari! He olivat menneet naimisiin ja risteily oli sitten hääjuhla :) Oli aivan mahtavaa. Ei oikein edes sanat riitä kuinka mukavaa oli.
Päätin, että aivan varmasti tuon pariskunnan kaappaan joskus mukaan ja mennään uudestaan, uudestaan! :)

Huomenna onkin sitten taasen ystävien häät! Teemana ystäviemme häissä on Happy Halloween. Laitan kuvia sieltäkin sitten seuraavaan postaukseen :) 

Kuvia risteilyltä:

Tällaisella bussilla ryhmä meni laivalle (ja tuli myös)

Drinksu. Oli muuten niin järkyttävän paha (karmean makea..) että mies sai juoda tuon oman rommikolansa lisäksi.

Skumppaa tuli nautittua muutama lasillinen reissussa, oli aika namia :)

 
Meillä oli juuri ennen reissua aika rankka viikko takana, tyttö oli ollut todella vaikeana ja oltiin todella uupuneita kumpikin. Ajattelin ensin että meneeköhän koko risteily ihan pieleen sen takia. No ei mennyt! Otettiin joka välissä niin rennosti, että kyllä tuo oli ihan lomaa meille :) Yhdeksän tunnin yöunetkin nukuttiin :)

Samaa settiä :D

Maistoin sushiakin ensimmäisen kerran, ei ollut kovinkaan hääviä joten päätin että sushiravintolaan voisi mennä joskus miehen kanssa niin saisi kunnon kamaa :) Tämä oli siis illallisbuffetista tämä kuva.

Tämä myöskin illallisbuffetista, alkupalapöydän antia. 

 
Seuraavan päivän ruokailua, alkupalatarjotin. Yhteisenä minulle ja miehelleni. Hiukan kerettiin aloittaa ennenkuin älysin ottaa kuvan :D


 Pääruokani. Kasvishampurilainen. Pyysin ilman ranskalaisia, kun tuli maha niin täyteen jo alkupaloista. Valitettavasti en silti jaksanut tuota kokonaan, oli niin valtava hampurilainen. Todella hyvää oli :)
 
Laivatuliaisia ja edessä huomisiin häihin hääparille tekemäni kortti :) Tekstiä :) Kiitos Aa -muruseni avusta <3 
Huomisiin häihin tuliaisia :)
Kun käytiin ostoksilla tänään, tuli yhtäkkiä kuulutus että älkää asiakkaat välittäkö savunhajusta kyse ei ole kaupassa oleva palo vaan savunhaju tulee ulkopuolelta. Vähän ihmettelin, mutta en ajatellut asiaa suuremmin. No, kun kaupasta lähdettiin selvisi hajun syy. Iso kirpputori Prisman vieressä oli ilmiliekeissä. Pirkan kirpputori on nyt entinen kirpputori :( 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti