tiistai 5. marraskuuta 2013

Häät numero 2Tälle syksylle sattui kahdet hääjuhlat. Nämä jälkimmäiset oli teemalla Happy Halloween Wedding.
Luulen, että vaikka kuinka yritän pistää parastani kirjoitustaidoillani mitä minulle on suotu, en silti pysty kertomaan kuinka upeat häät olivat kyseessä.

Ensinnäkin ennen kun lähdettiin hääjuhliin, päätin että teen jotain hyvää syötävää lastenvahdeille tänne meille. Tein ihan perus perunamuusia ja sen kanssa salaatteja ja uunissa pitkään kypsytettyä possunlihaa uunikasviksineen.
Jälkkäriksi tein Banoffee Pien.

                                Banoffee Pie

Veljeni perhe saapui meille vahtimaan mukeloita. Veljeni kuskasi meidät myös edestakaisin häihin: K I I T O S siitäkin rakas bro, helpotti elämäämme huomattavasti!

Kiitos ylipäätään kaikille jotka on hoitaneet lapsiamme. Nyt on ollut poikkeuksellisen paljon erilaisia menoja, joiden aikana ollaan tarvittu apua. Kiitos, kiitos, kiitos rakkaat läheisemme <3

No mutta häistä.
Ensinnäkin alkoi jo matkalla jännittää ihan hirveesti ystävien puolesta. Oli aivan kaameaa odotella vihkimisen alkamista. Tuntui että kädet ja jalat tärisi niin ettei mistään tullut mitään. Onneksi ei tarvinnut kauaa odotella. Ja niinhän siinä kävi että kun pariskunta astui esiin kävelläkseen alttarille, pillahdin minä itkuun liikutuksesta. Morsiankin ja moni muukin hääväestä oli onneksi tippa linssissä, en ollut ainoa :)

Hääpari
 
 Pappi puhui ihanasti ja tuntui että pian olikin jo hetki jolloin valat lausuttiin. Hyvän rokkimusiikin tahdissa pari jo hetken päästä kävelikin vastanaineina ulos autotallista, joka toimi niin vihki- kuin juhlapaikkana. Mikään perus autotalli ei ole kyseessä, vieraat joita oli 75 mahtui hyvin sinne sekä vihkimisen ajaksi että syömisen ajaksi ja tanssien ajaksi :)

Ruoka oli aivan mahtavaa. Oli ihanaa lämminsavulohta, silliä, perunaa, salaatteja, graavilohta, lihapullia, kastiketta jne jne jne. Pöytä notkui ja jokainen tykkäsi ruuasta. Voi että, se lohi oli hyvää!
Jälkkäripöydässä oli kakkua, mun lempikeksejä ässiä (jee!), nameja eri sortteja, toscakakkua ja tietenkin kahvia ja konjakkia ja liköörejä.

Häissä soitti rokkibändi. Oli läskibassot jne. Koko juhlan kruunasi kaasojen ja bestmanien yllätys hääparille: ilotulitus. Siinä vaiheessa viimeistään jokainen liikuttui. Etenkin morsian.

Oi että, upeat häät. Niin mahtavat.Sitten muuta asiaa. Tein taas avokadolevitettä. Päätin että nyt teen kahdesta avokadosta että riittää pitempään. Höh.. miten se näyttää silti niin pieneltä määrältä!?! :D
 Sitten tyhmä kysymys: voiko avokadoa käyttää jos se on vähän tummunut sisältä? Kun en ole varma yhtään...  toisaalta se ehkä inasen tuoksahtaa happamelta tai käyneeltä mutta toisaalta tuntuu höhlältä jossei sitä voisi käyttää kun kuitenkin se aika helposti tummuu... hmm.. auttakee joku?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti