keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Isänpäivä

Vietimme isänpäivää perheen kesken kotona. Isä ja poika kävivät matelijanäyttelyssä ja myöhemmin kävivät ulkona vielä touhuamassa. Tyttärenkin kanssa isä vietti paljon aikaa. Oli aivan ihana perhekeskeinen päivä, juuri niinkuin kuuluu ollakkin isänpäivä (ja muutenkin mielestäni kaikki päivät mitkä vaan mahdollisia :) ).

Meillä kuuluu aina isän ja äitienpäivää ns. herkkuaamiainen. Eli vähän niinkuin hotelliaamupala. Itse juhlakalu saa nukkua pitempään (nykyään se on vaan vähän vaikeaa kun eräs Tärppästikkeli olisi koko ajan menossa herättämään juhlakalua..) ja aamiainen syödään rauhassa. Myöhemmin päivällä sitten kakkukahvit. Hautausmaalla käyminen kuuluu luonnollisesti myös vahvasti meidän perheen traditioon, ihan vaan koska oma isäni on haudassa jo, samoin kuin tyttäremmekin. (Ja pappani ja ja ja...)

Kuvia isänpäivältä:

 Vaarille ipanat teki taulut
 Laminoitiin vielä taideteokset, jotta pysyy siistinä.
 Tässä aamupalakattausta. Poika ei malttanut odottaa vaan alotti aamiaisen jo ennen isän heräämistä :D
On muuten aika paljon "köyhempi" aamiainen nykyään kuin ennen. Ennen olisi ollut juustojakin seitsemää sorttia ja nyt jätin tylysti juuston kokonaan pois :D Lisäksi olisi ollut enemmän leikkeleitä ja leipiä jne..

Lahjaksi isä sai pojan itse maalaaman mukin (sekä Ralph Laurenin kalsareita :D )
Ja aivan järkyttävän paljon erilaisissa mammaryhmissä sai lueskella kuinka muijat naputteli näppäimistöllä että "Ei se mun faija oo, en mä sille mitään hommaa!" jotkut ei millään tavoin huomioineet toista, ei edes kahvikupillisella-- -- no hei haloo! Joo ei ehkä ole puolison isä mutta kyllä itse ainakin niin järkyttävän isosti arvostan ja kunnioitan miestäni isänä että olisin valmis useampanakin päivänä hemmottelemaan vuodessa niinkuin isänpävänä! Hävetkää oikeesti, teki oikein pahaa lukee niitä tekstejä. Sitten russutetaan kun miehet ei huomioi naisia tyyliin ruusupuskin tms. No onpa ihme jos ei edes isänpäivänä toista huomioida erityisesti. Mun mielestä isän ja äitienpäivä, sekä ystävänpäivä, pitäisi olla joka päivä. Nih.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti