maanantai 19. elokuuta 2013

Köh.. atsiuuuh.. köh..

Niin minä jo luulin että tauti on selätetty ja normaali arki voi maanantain myötä alkaa. No ei todellakaan.
Eilen yllätyksekseni kuumemittari alkoi illalla näyttää jo aika hurjia lukemia, ja yöllä oli jo niin liki neljääkymppiä lämpö että piti napata vähän pillereitä jottei ihan päässyt krampit valloilleen.
Nyt tänään ei ole ollut kuin pikkuisen aamupäivällä kuumetta mutta sitäkin enemmän aivastelua, yskää ja niistämistä.
Torstaina tulee viikko täytee flunssaa.. vai tuleeko? Menisikö ohi jo kuitenkin ennen sitä, toivottavasti!

Rakas äitini soittaessaan tänään muistutti minua että näin on käynyt ennenkin kun olen ottanut tämän "superdieetin" alle. Vastustuskyky ilmeisesti laskee niin alas että pääsee taudit valloilleen. Aloin nyt napsimaan vitamiinilisää, josko se auttaisi.

Enää ei ole kuin pari viikkoa tätä tehodieettiä edessä ja sen jälkeen alkaa haparoiva opettelu uuden ruokavalion kanssa. Maltan tuskin odottaa!

Huomenna on puolivälipunnitus. Pakko myöntää että kaivoin tänään jo vaakan esiin kun tuntui että tää jatkuva sairastaminen ja särkylääkkeiden napsiminen on tehnyt jotain vakavaa ja oli pakko tarkistaa tilanne. Ilokseni en ollut junnannut samassa eikä ollut tullut lisää :) Mitä vaaka näytti: sen kerron huomenna! :)

Olen joutunut ottaa käyttöön herätyskellon jotta muistan syödä. Niin siinä vaan taas kävi että kroppa on tottunut syömättömyyteen eli mennyt niin hyvin ketoosiin että ei ole nälän tunnetta lainkaan. Nyt kello soittaa kolmen tunnin välein jotta muistan käydä syömässä.

En ole ihan varma näkeekö silmäni oikein tuon laskurin luvun, mutta jos näkee niin siinä seisoo lukuna yli 900... ihan käsittämätöntä että blogiani on luettu jo niin monta kertaa. KIITOS lukijat teille :)
Saa jättää myös kommentteja jos haluatte, se piristää aina mieltä :)

Palataan taas huomenna, jolloin päivitän tuota "Muutokset minussa"- kohtaa myös :) 


2 kommenttia: