keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Lokakuu!

Hyvänen aika, johan on aikaa kulunut kun olen viimeksi kirjoittanut tänne. Ehkäpä tämä hirmuinen tohina selittää jotakin.

En edes muista mitä kaikkea tähän aikaan mahtuu, mutta ainakin kovasti sairastelua yhdellä jos toisella. Tyttökin oli valitettavasti kipeänä :( Onneksi tällä kertaa ei mennyt kovin vakavaksi tilanne, mutta kyllähän se aina keuhkosairaan kanssa on oma juttunsa tuo sairastelu.

Nyt on mennyt viime ajat hyvin ja sairaudet näyttäisivät *kop kop* jääneen taka-alalle. Tottakai tässä on nyt influenssa aikaa ja koko talvi menee jännittäessä, mutta nyt iloitaan tämän hetken mukavasta tilanteesta :)
Tällaiset nappasin tuolta pihalta nyt sisälle, alkoi pelottaa että ne ottaa nokkiinsa pakkasesta. Komeasti ovat tykänneet sisällä asustaa :)

Tällainen kakku tehtiin miehen kanssa sisareni poikien syntymäpäiville. Angry birds -kakku taitaa olla aika suosittu aihe tänäpäivänä...

Muutama vuokaleipäkin (ruis-kaura-vuokaleipä) on tullut jokunen päivä sitten leivottua :) 


Tämmöisen Strömsö- kurkun bongasin toissapäivänä meidän pihamaalta :D Oli tykännyt tulla kasvamaan kasvualustalta hippasen yli :D

Tässä vielä tuo aivan valloittava näky uudestaan :) Ei oikeasti kovin paljon piristävämpää herätystä päivään ole kuin tämä näky kun talsii aamulla keittiöön :)


Tässä viime kerran jälkeen on vielä tapahtunut joitakin mukavia asioita: veljeni poika oli meillä yökyläilemässä. Oli aivan mahtava juttu, meidän esikoinen oli aivan innoissaan tästä asiasta! On kysellyt vielä monta päivää tapahtuneen jälkeenkin että missä serkku on.

Tänään meillä oli kyläilijöitä, mammakavereitani tuli lapsineen meille kylään. Oli hauskaa kun viisi alle kolme vuotiasta oli tohottamassa täällä :) Lisäksi meidän ihanaakin ihanampi englannibulldoggimme piti huolen että säpinää riitti... mieheni sanoin: maa ei ole vielä jäässä.. Okei vitsi vitsi, on se oikeesti ihana. Vähän hönttä vaan.

Hei miten olis vähän laihdutuksestakin asiaa?!
Hyvin menee :)

Tässä vähän senttejä, pudotetut sentit tämän jutun aikana on:

Vyötärönympäryksestä -9cm
Reidenympäryksestä    -7cm (vähän kyseenalaistan tämän, oliskos mittavirhe..)

Painoasioihin palaan tuolla toisessa osiossa myöhemmin tänään vielä (on tässä hei neljä tuntia vielä tätä päivää jäljellä :D)

Palataan!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti