maanantai 16. syyskuuta 2013

Kaikenlaista tohinaa :)
Meillä kävi vierailijoita viime viikolla. Ystäväperhe saapui koko konkkaronkka meille. Oli talossa tohinaa kun oli kaksi koiraa, viisi lasta ja neljä aikuista yhtäaikaa tässä huushollissa.
Ai että oli mukavaa, uudestaan uudestaan!
Tuleva kummipoika kasvaa silmissä, ihan hurjaa kuinka näinkin lyhyessä ajassa on tullut jo muutosta.


Lauantaina lähdettiin metsäretkelle koko perheen kanssa. Oli aivan mahtava ilma, aika kului kuin siivillä. Myöhemmin iltapäivällä veljeni piipahti meillä perheineen ja siinä sivussa veli korjasi tietokoneenkin. Se ongelma tässä blogihommelissakin liittyi jotenkin kekseihin.. en kyllä tajunnut yhtään mitä se tarkoitti mutta hyvä että keksit on nyt kunnossa!


Meidän pihaan on näin syksyn kunniaksi tupsahtanut ihan uusi kukka, aivan mahtavaa että lintulaudan takia tuommoinenkin päiviämme tuli ilostuttamaan! :)
Sunnuntaina tyttäremme lähti hoitoon mummulle ja vaarille. Yritimme keksiä jotain mukavaa puuhaa esikoisellemme, onnistuimme! Lähdettiin käymään Särkänniemessä jossa koluttiin akvaario, planetaario, delfinaario ja Näsinneula. Ei jäänyt epäselväksi mitä poika tykkäsi reissusta :) Ja tykkäsi äiti ja isäkin! Aivan mahtava sunnuntai :)
Huomenna on taas punnituspäivä, vähän jännittää :) Toisaalta tiedän kyllä että olo on hyvä joten varmaankin on taas mennyt paino alaspäin. Kyllä se silti varmasti koko loppuelämän tuo vaaka on semmoinen mitä jännittää :/
Koskahan sitä malttaisi alkaa pidentään punnitusväliä? Nyt jo tämä viikottainen tuntuu liian harvalta :D

Mukavaa maanantaita! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti