perjantai 13. syyskuuta 2013

Pitkästä aikaa!

En tiedä yhtään miksi, mutta koneeni päätti ettei anna mun kirjoittaa tänne. Mieheni keksi kuitenkin keinon miten olla ovela ja päästä tänne sisään kirjoittamaan joten TÄÄLLÄ TAAS :D
Onpahan ollut niin paljon tapahtumaa etten edes tiedä mistä aloittaa..

Aloitetaan nyt siitä mikä tässä on ollut ideanakin koko blogissa eli kirjoitusta uudesta elämäntavasta.
Nyt on vaihtunut elämä dieetin osalta uuteen ihmeelliseen aikaan.

Nyt syön koko ajan (ihan oikeesti, ainakin siltä se tuntuu :D) ja annokset ovat hyvin pieniä.
Syön aamupalan, välipalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Ja paino ja sentit vähenee ihan älytöntä vauhtia.

Syön paljon proteiineja, marjoja ja kasviksia. Tietysti myös tärkeitä hiilareita, puuroa/velliä/leipää menee myös päivittäin :)

Juon nykyään maitoa/piimää paljon, ja ylipäätään maitotuotteita käytän hirmuisen paljon enemmän kuin ennen.
Tässä todella tietää jo nyt kuinka retuperällä syömiset oli ennen!
Ennenhän söin vain muutaman kerran päivässä ja juominen oli aika nollissa ja jos join join pepsi maxia..

Meillä on käynyt paljon ihania vierailijoita mikä on aivan huippua :) Tuntuu jotenkin että elän elämäni onnellisinta aikaa nyt. Täällä luonamme on käynyt hyvä ystäväni/tyttäreni kummi, äitini, anoppini ja appeni, ystäväni lapsineen oli meillä pari päivää ja lähtivät tänään.
Nyt toivoisin kovasti että tänä viikonloppuna päästäisiin kyläilemään myös yhdellä ystäväperheellämme, ikävä on jo kova :)

Liikunta. Olen nyt yrittänyt päivittäin kävellä joitakin kilometrejä, vähän se tuppasi jäämään varsinkin kyläilijöiden aikana mutta eiköhän se tästä :) Uimistakin on mietitty, tässä on ihan lähellä uimahalli mitä voisi hyödyntää :)


                                    Mies toi mulle kukkia, ja tietysti lemppareitani: neilikoita <3
            Käytiin kävelemässä ystäväni ja lasten kanssa :) Heinäpaaleja ihmeteltiin esikoisen kanssa kovasti :)         Esikoinen ei jaksanutkaan kävellä enää takaisin, kätevästi muuttui yhdelle tarkoitetut rattaat tuplarattaiksi :DTässä vielä kuvaa musta, 6.9 otettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti