lauantai 7. syyskuuta 2013

Sain haasteen! :)

Haaste!

Sain tällaisen hauskan haasteen, kiitos Anaalitunkki ! :)
(En osaa käyttää tätä niin en tiedä miten tuo piti linkittää :D :D )


Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset;
1. Kiitä antajaa ja linkkaa bloggaaja jolta haasteen sait.
2. Vastaa kysymyksiin.
3. Keksi 11 uutta kysymystä.
4. Valitse viisi blogia joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommenttia.1) Mistä unelmoit? Tällä hetkellä unelmoin terveestä elämästä perheenjäsenilläni ja vakaasta taloudesta (töihin on vissiin kohta mentävä munkin jotta tuo toinen edes toteutuisi)2) Oletko jo toteuttanut jonkun unelmasi, minkä? On mahtunut lyhyehkön elämäntaipaleeni varrelle todella monia haaveita ja niistä olen saanut onnekseni osakseni jo mm. näitä: elämänkumppani on löytynyt, lapsia on siunaantunut, oma koti löytyy, kodin pihassa parikin kulkuneuvoa, vakituinen työkin löytyi, olen onnellinen ja olen toivottavasti puolisoni myös onnelliseksi tehnyt ja teen jatkossakin.
Tällä hetkellä toteutan haavetta terveestä normaalista elämästä omalla kohdallani ja alku on lähtenyt todella komeasti käyntiin :)


3) Mistä olet ylpeä? Lapsistani ja miehestäni tietenkin! Ei tarvitse miettiä edes hetkeäkään tuohon siis vastausta. Olen järjettömän ylpeä tyttärestäni joka on voittanut mielettömiä haasteita elämässään sekä pojastani joka on niin mieletön persoona että en nyt tähän hätään toista niin mainiota tapausta keksi edes.
Olen ylpeä miehestäni, joka tekee ihan kaiken meidän eteen, ja on vielä ihan järjissään kaiken tapahtuneen jälkeenkin vaikka jossain vaiheessa joutui tätä pakkaa aikalailla yksinään pitää kasassa.

Toki itsekäskin pitää olla:  olen kyllä aika ylpeä itsestänikin liittyen tähän elämäntapamuutokseeni. Äitini näin muuten tässä eräs päivä ja hän sanoi mulle "Oon susta niin ylpeä". Se tuntui hyvältä <3


4) Oletko kutsumusammatissasi? Tämä on nyt vähän kinkkinen juttu. Tokihan tämä on kutsumusammattini, kun olen työssäni hyvä ja saan tehtyä monet iloiseksi työni ansiosta MUTTA on kyllä ammatti josta haaveillut paljon enemmän ja taidanpa käydä kyllä vielä eloni aikana lukaisemassa itselleni uuden ammatin. Muuten jää vaivaamaan. Menin siis siitä mistä aita on matalin kun lähdin kokkikouluun.


5) Paras muisto lapsuudestasi? Niitä on kyllä niin mahdottoman paljon ja suoraansanottuna ei ole mitään sellaista yhtä yksittäistä tapausta.. sanotaan nyt vaikka että kesät ja joulut olivat maailman parasta aikaa lapsuudessa. Äiti piti huolen että joka kesä a) Oltiin paljon meidän mökillä b)käytiin ainakin kerran Yyterissä, Ähtärissä, Viikinsaaressa ja Arboretumissa c) yleensä matkusteltiin muutenkin ympäri suomea kesäisin.
Jouluissa oli parasta yhdessäolo ja lämmin tunnelma. Vaikka aina joskus äiti joutui lähtemään töihin niin huolehti hän että aaton yhteisellä aterialla oli ja että meillä oli ihana joulu. Hautuumaalla käytiin aina aattona, niinkuin käydään edelleen perheeni kanssa, ja aattoateria oli tärkeä vaikkei pienenä niin osannut arvostaa lanttulaatikon herkullisuutta jne :)


6) Mitä harrastat? Nyt kyllä täytyy sanoa etten aktiivisesti oikein mitään, mutta kun harrastan niin teen ristipistotöitä tai yritän nyhertää jotain neulepuikkojen kanssa. Lisäksi rakastan lukemista ja kirjoittamista.


7) Mitä haluaisit ehkä harrastaa? Liikuntaa, paljon paljon liikuntaa.


8) Suosikki elokuvasi? The Rock -paluu helvettiin. The Rock - Paluu helvettiin (1996)
Ed Harris <3 Sean Connery <3 Nicolas Cage <3 :)


9) Oletko jouluihminen? Kyyyllä mä taidan taas nykyään olla. Tuossa pari Joulua lipsahti vähän pois käsistä, liittyen tyttären kuolemaan ja sitä ennen tyttöjen rankkaan odotukseen MUTTA huomaan jo nyt haaveilevani jouluntohotuksesta. Eli tänä vuonna meilläkin taitaa olla ihka oikea Joulu :)


10) Lempivärisi? Sinisen ihan kaikki sävyt, nyt vanhemmiten on tullut lisää sitten violetti ja pinkkikin ja niiden eri sävyt. Ja mustahan nyt on tietysti väreistä se tärkein :)


11) Mihin haluaisit matkustaa?  Azorit (ja Eurooppa ylipäätään.)

Kysymykset seuraavalle:

1)   Mitä olet tänä viikonloppuna tehnyt?
2)   Mitä pelkäät?
3)   Tykkäätkö saunoa?
4)   Oletko kesä- vai talvi -ihminen, vai kenties syksy/kevät-ihminen?
5)   Lempiruokasi?
6)   Oletko tehnyt uudenvuodenlupauksia ja jos olet, oletko onnistunut pitämään niitä?
7)   Mitä paheita sinulla on?
9)   Kuunteletko radiota?
10) Lämpimin lapsuusmuistosi?
11) Mitä tulevaisuudensuunnitelmia sinulla on?

Annan tämän haasteen eteenpäin: Ninnika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti